.....................................

.....................................

neljapäev, 7. mai 2020

Läänemaa aasta ema 2020 on Urve Kabel

Foto autor: Eduard Laur

Urve Kabel on olnud oma lastele toeks nende unistuste püüdmisel ja ta on lubanud oma lastel alati endaks jääda. Samas pole ta jätnud unarusse ennast ega oma huvisid. Tänu emale on lastest Karini sõnul saanud iseseisvalt mõtlevad, tugevad isiksused, kes hindavad kõrgelt perekonda ja iseennast. Lapsed on saanud käia huvikoolides, trennides, omandanud kõrghariduse ja oskavad hinnata seda pingutust, mida kõige selle võimaldamine nõudis kuute last üksi kasvatanud naiselt.
Lapsed on oma ema üle väga uhked, ta on laste kasvatamisega üksi hakkama saanud ja sealjuures jaksanud tegeleda ka oma hobidega. Urve on aktiivne kogukonna liige, ta tantsib rahvatantsurühmas „Tamme daamed“, ta on alati valmis uusi asju proovima, tegema ja katsetama. Ta on oma lastele toeks ja eeskujuks. Urve jaoks on perekond alati esikohal, ta on nõu ja jõuga toeks nii oma emale kui ka oma lastele.
Praegu naudib Urve pensionipõlve, hoolitseb oma ema eest ja loeb palju, ka inglisekeelset kirjandust. Ta tegeleb käsitööga, tantsib rahvatantsu ja on rohenäpp. Oma tantsurühmaga käib ta ka teatris ja kontsertidel. Ta tuleb alati appi, kui vaja ja annab head nõu nii lastele kui lastelastele.
Palju õnne kallis Urve!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar